Gebruikte rolcontainers kopen bij Hoza Logistic Solutions

Rolcontainer Kopen Tweedehands

 Tweedehands rolcontainers kopen

Bent u op zoek naar een tweedehands rolcontainer? Bij Hoza Logistic solutions kunt u vandaag nog een gebruikte rolcontainer kopen. Wij hebben een passende oplossing voor elke logistieke vraag. Voor zeven verschillende branches vindt u bij Hoza Logistic solutions de juiste logistieke oplossing: 

Waarom een tweedehands rolcontainer kopen?

Het kopen van een tweedehands rolcontainer heeft als grootste voordeel dat de prijs lager ligt dan die van een nieuwe container. Een andere reden om een tweedehands rolcontainer te kopen is dat deze aan dezelfde voorwaarden voldoet als een nieuwe rolcontainer. Zo kan het zijn dat de door u gewenste maatvoering ook tweedehands op voorraad is. Zoekt u een rolcontainer met een specifieke maatvoering, neem dan contact op. 

Gebruikte rolcontainer kopen bij Hoza Logistic solutions

Bij Hoza Logistic solutions bieden we logistieke oplossingen voor een breed scala aan branches. Zo ontwikkelen en produceren we rolcontainers in ons eigen machinepark, maar hebben we ook aandacht voor gebruikte rolcontainers die een tweede leven ingaan. Al onze tweedehands rolcontainers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn goed onderhouden. Vanwege de betaalbare prijs is het kopen van een tweedehands rolcontainer een goede investering.

Duurzame tweedehands rolcontainers 

Het kopen van een tweedehands rolcontainer draagt daarnaast bij een aan circulaire economie. Door het hergebruiken van een rolcontainer wordt er niet onnodig materiaal verspild, maar krijgen rolcontainers een tweede leven. Een goede oplossing met respect voor het milieu. 

Welke tweedehands rolcontainers kunt u kopen?

Wilt u een tweedehands rolcontainer kopen, maar weet u niet welke geschikt is voor u? Voor elke logistieke behoefte is een ander type rolcontainer passend. De gebruikte rolcontainers van Hoza Logistic solutions zijn onder te verdelen op basis van de afsluitbaarheid, het aantal hekken, de demontabelheid en de nestbaarheid. U vindt bij ons acht soorten tweedehands rolcontainers:

1. Antidiefstal tweedehands rolcontainer

Waardevolle goederen veilig afsluiten, standaard maatvoering.

2. Groot formaat demontabele Flora 1000 tweedehands rolcontainer

Demontabele 4-in-1 nestbare constructie. De Flora 1000 is nestbaar en transporteert grote volumes.

3. Afsluitbare LPA tweedehands rolcontainer

De tweedehands LPA is afsluitbaar, compact, heeft een deels gesloten bodem en tevens een geluiddempende rubberen wielset.

4. 2-heks demontabele kunststof tweedehands rolcontainer

Demontabele 4-in-1 nestbare constructie in standaard maatvoering.

5. 3-heks demontabele kunststof tweedehands rolcontainer

Demontabele rolcontainer met een solide achterwand, standaard maatvoering.

6. 4-heks demontabele kunststof tweedehands rolcontainer

Demontabele rolcontainer met een solide achterwand en flexibele voorwand. Half scharnierbaar en komt in standaard maatvoering.

7. 2-heks nestbare (A-frame) tweedehands rolcontainer

De 2-heks nestbare tweedehands rolcontainer bespaart ruimte indien ongebruikt, is efficiënt in retourtransport en makkelijk in gebruik.

8. 3-heks nestbare tweedehands rolcontainer

De 3-heks nestbare tweedehands rolcontainer zorgt voor ruimtebesparing indien ongebruikt. Hij is efficiënt voor retourtransport en makkelijk in gebruik.

Op zoek naar een andere gebruikte rolcontainer?

Wilt u een andere soort tweedehands rolcontainer aanschaffen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wilt u liever één of meerdere rolcontainers huren? Hoza heeft de beschikking over een groot verhuurbestand.