Hoza Logistic solutions op de Logistica 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

Hoza Logistic solutions op de Logistica 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

De Logistica is hét evenement wanneer het gaat om alle oplossingen in de intralogistieke technologie, material handling, logistieke dienstverleners en distributie. Dit jaar wordt de beurs gehouden van 5 tot en met 7 november in de Jaarbeurs Utrecht. Hoza nodigt u van harte uit om onze stand (hal 3, stand C056) te bezoeken.

Voorbeeldprojecten en praktijkcases

Tijdens de Logistica worden er meer dan 150 sessies met voorbeeldprojecten, praktijkcases, trends en ontwikkelingen laten zien die vol zitten met inspiratie en informatie. Hierdoor bent u direct op de hoogte op het gebied van material handling, intern transport, AGV, gebouw & inrichting, veiligheid, packaging, logistieke diensten, system integrators, robotics en automation. 

Hoza op de Logistica 2019

De welbekende Flexo en Europack staan bij Hoza centraal. Deze twee rolcontainers zijn voor vele toepassingen geschikt. Natuurlijk is er tijdens de beurs ook gelegenheid om vragen te stellen of te sparren over logistieke oplossingen met onze specialisten.

Bestel kaarten

Dit jaar kunt u van Hoza weer een aantal nieuwe logistieke oplossingen verwachten. Wilt u dit evenement niet missen? Bestel dan hier uw kaarten, bekijk het programma of lees meer over de Logistica 2019! Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op onze stand. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor de laatste updates hierover. 

Hoza Logistic solutions op de Logistica 2019 in de Jaarbeurs Utrecht
Related